Lidmaten Leeuwarden

Boeken, software, handige links, bijeenkomsten, beurzen, CD's/DVD's enz.
Gebruikersavatar
Tjerk Tigchelaar
Berichten: 546
Lid geworden op: vrijdag 2 dec 2005 5:29 pm
Locatie: Veenendaal
Contacteer:

Lidmaten Leeuwarden

Bericht door Tjerk Tigchelaar » vrijdag 5 jul 2013 11:33 am

Afgelopen nacht zijn de lidmaten van Leeuwarden aan de lidmatendatabase toegevoegd. Ten opzichte van de andere gemeentes gelden echter een aantal beperkingen:

1. De Thesaurus is nog niet aangevuld met de ontbrekende namen, dit omdat de kopieboeken, aan de hand waarvan de FAF klappers ooit zijn samengesteld, deels zijn gemaakt van uittreksels uit de originele lidmatenboeken. Bij het aanvullen van de Thesaurus willen we uitgaan van het origineel, dit om eventuele fouten die gemaakt zijn bij het maken van de uittreksels te omzeilen. Als we die nu hadden gebruikt had er een omvangrijke hernummering van pagina's moeten plaatsvinden.

2. Bij DTB 1012, Doopsgezinde Gemeente, zijn geen foto's aanwezig, dit omdat de kopieboeken in het verleden zodanig zijn samengesteld dat het niet doenlijk is om daar foto's van te maken die corresponderen met de toegepaste paginanummering. Te zijner tijd worden er foto's gemaakt van het origineel.

3. Bij DTB 1014, Luterse gemeente, zijn alleen namen opgenomen en geen gebeurtenissen, dit omdat de klapper die hiervan in het verleden is gemaakt alleen maar namen bevat en verwijzingen naar paginanummers waarop deze namen voorkomen. De foto's van dit lidmatenboek zijn wel gewoon aanwezig.

Op het moment dat alle andere gemeentes zijn gedaan gaan we aan de gang om bovengemelde manco's op te lossen. Als we dat nu gelijk hadden gedaan had Leeuwarden onevenredig veel tijd gekost waardoor het nog langer zou duren voordat de volgende gemeentes aan de beurt komen. We hebben ervoor gekozen om het op deze manier op te lossen om de gegevens van Leeuwarden toch, ondanks de genoemde beperkingen, te publiceren.

Ondanks de beperkingen veel zoekplezier gewenst.
Met vriendelijke groet,
Tjerk Tigchelaar

Plaats reactie