Vanaf 6 mei mogelijk om boeken te brengen en te halen bij Tresoar

Algemene vragen en nieuws over onderzoek bij Tresoar
Plaats reactie
Johan Steendam
Berichten: 147
Lid geworden op: woensdag 7 dec 2005 4:12 pm

Vanaf 6 mei mogelijk om boeken te brengen en te halen bij Tresoar

Bericht door Johan Steendam » donderdag 30 apr 2020 6:20 pm

Vanaf 6 mei mogelijk om boeken te brengen en te halen bij Tresoar

Ondanks dat Tresoar voor het publiek vooralsnog tot 20 mei is gesloten, willen we je vanaf woensdag 6 mei wel al de mogelijkheid bieden om boeken op te halen en/of terug te brengen.

​Je kunt via https://tresoar.on.worldcat.org/discovery een boek aanvragen. Zodra het boek bij ons is ingescand ontvang je hierover via de mail een bericht dat de boeken voor je klaarliggen.

Let wel: je kunt alleen boeken aanvragen die uitleenbaar zijn!

Je kunt de boeken op werkdagen afhalen en terugbrengen tussen 11.00 – 14.00 uur. (Voorlopig werken we nog niet met tijdsblokken tenzij de drukte daar om gaat vragen).

De boeken liggen voor je klaar op een tafel in de entree. Boeken die worden ingeleverd mogen in het daarvoor bestemde krat worden gedeponeerd.

Je kunt laten weten dat je er bent door aan te bellen. We laten 1 persoon tegelijk binnen en je kunt de entree via de andere deur weer verlaten.
Voorzorgsmaatregelen

Voor het halen en/of terugbrengen van boeken houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we de 1,5- meter regel acht nemen.

Alle ingeleverde boeken gaan bij ons voor 72 uur in quarantaine voordat ze worden afgeboekt. Daarna zijn ze weer uitleenbaar. Het kan zijn dat je een rappelmail ontvangt, hier hoef je niks mee te doen.

Wat doen we nog niet


Op dit moment halen we nog geen boeken op uit het Kolleksjesintrum en kun je geen boeken ter inzage bekijken.

Deze tijdelijke dienstverlening is geen verplichting. Als je je niet veilig genoeg voelt dan blijven we de boeken nog verlengen. Je kunt daarvoor een mail sturen naar: info@tresoar.nl

Plaats reactie